Høyre er ikke et parti for privat eiendomsrett

Når Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap, DSB nå går ut med et forslag om at staten skal kunne rekvirere privat eiendom for å kunne bruke som asylmottak, og man har en såkalt borgerlig regjering er det noe som virkelig ikke henger helt sammen.

Da er det kanskje på tide at en del konservative kristne velgere våkner opp, og innser at både Krf og Høyre har gått fra å være såkalte blå partier til å bli lyse røde, og at tiden nå nok er inne for å se seg etter et nytt politisk alternativ å legge sin stemme på.

Vi i Den Universale Livskirken mener partiet De Kristne er et veldig godt alternativ om man ønsker et mer konservativt alternativ å legge en stemme på, men at også Frp kan være et bra alternativ om man er opptatt av privat eiendomsrett og at Norge skal styres etter en mer konservativ politisk ideologi.

Når man fjerner seg bort fra ideen om privat eiendomsrett vitner det om at man ønsker en mer sosialistisk politisk ideologisk dreining av politikken noe som strider med kristendommen og ideen om menneskets frie vilje og ideen om at enkelte friheter og rettigheter er gitt oss av Gud og derfor ikke kan tas fra oss av staten.

Nå håper vi folk som er med i Den Universale Livskirken vil stå opp for de kristne idealene og ideen om våre Gudegitte rettigheter, og derfor ved hjelp av sin stemmerett viser sin misnøye med partiet Høyre og Krf.

Kilde: Document.no

Author: Redaksjonen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *